Milieubewust

Jaren ervaring en kennis

Oog voor de toekomst

Novum – ketel en apparatenbouw

Machinefabriek Novum BV is een Nederlands ontwerper en fabrikant van hoogwaardige warmwater- en stoomketels. De productie vindt plaats in onze fabriek in Oss. We hebben al meer dan 65 jaar ervaring in het bouwen van ketels en warmte-technische apparaten.

Geïnspireerd door de hoge Nederlandse eisen op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu, hebben wij de afgelopen 20 jaar nieuwe ketelseries ontwikkeld welke zijn gebaseerd op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe. Deze bouwwijze heeft grote technische voordelen en geeft ons een aanmerkelijke voorsprong in de markt.

Naast deze technische hoogwaardige producten is onze bedrijfsfilosofie gebaseerd op de begrippen kennis en kwaliteit. De vele in het oog springende projecten, welke wij in het verleden hebben gerealiseerd, zijn hiervan getuige.

In de toekomst streven wij ernaar om onze hoogwaardige technieken verder uit te bouwen, maar ook een intensief contact te blijven onderhouden met onze afnemers om gezamenlijk kwalitatief uitstekende projecten te realiseren, waarbij het kostenaspect door goed technisch inzicht, kennis en ervaring, geminimaliseerd wordt.

Neem een kijkje in onze projecten!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.