Milieubewust

Jaren ervaring en kennis

Oog voor de toekomst

Industriële verwarmingsketels

Er zijn vele bedrijven die gebruikmaken van industriële verwarmingsketels. Maar waar koopt u nu het beste een industriële verwarmingsketel? Daarvoor kunt u terecht bij Novum, trendsetter op het gebied van warmteopwekking. Wij ontwikkelen een groot aantal ketels, variërend van CV ketels tot stoomketels. Daarnaast bieden wij ook andere technisch hoogwaardige producten aan, zoals stoomvormers en ontgassers.

Welke industriële verwarmingsketels levert Novum?

Industriële verwarmingsketels bestaan er in verschillende vormen. Een van de bekendste en meest gebruikte soort verwarmingsketels, is de CV ketel. Novum produceert drie soorten CV ketels met een verschillende vermogensrange en allen een zeer hoog rendement. Een andere mogelijkheid is een stoomketel. Hiervan zijn twee varianten: de lagedruk en de hogedruk stoomketels. Stoom kan ook worden geproduceerd door afgassenketels. Hiervoor worden afgassen gebruikt die afkomstig zijn uit gasmotoren. Ten slotte produceert Novum ook heetwaterketels. Deze produceren heet water tot 180 °C.

Service en onderhoud

Naast de productie van industriële verwarmingsketels bieden wij ook nog een andere service. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor het onderhoud ervan. Ook inspecties en reparaties kunnen door onze bekwame vakmensen worden uitgevoerd. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0412-64 69 15. Dan vertellen onze medewerkers u graag meer of kan er meteen afspraak worden gemaakt.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht