Milieubewust

Jaren ervaring en kennis

Oog voor de toekomst

Industriële CV ketel

Als uw bedrijf een industriële CV ketel nodig heeft, kan deze worden geleverd door Novum. Wij zijn fabrikant van diverse ketels voor industrieel gebruik. Ons doel is om nieuwe ketels te ontwikkelen die voldoen aan de hoge eisen wat betreft rationeel energieverbruik en milieu. Een voorbeeld hiervan is onze productlijn die is gebaseerd op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe.

Industriële CV ketel: de verschillende soorten

Bij Novum leveren wij verschillende soorten industriële CV ketels. Op basis van uw wensen en eisen, kunt u bepalen welke van de volgende CV ketels u graag wilt aanschaffen:

  • Novumax PM-HR heeft een prémix brander, is compact en heeft een hoog rendement.
  • Novumax LN HR103 heeft een lage vuurhaard belasting en werkt volgens het 1-treks principe. Dit zorgt ervoor dat de NOx-emissie extreem laag is.
  • Novumax H2R HR107 heeft een doorgaande vuurhaard en een roestvaststalen convectie V.O. Ook bij deze industriële CV ketel is er sprake van een zeer lage NOx-emissie.

Voor meer informatie kunt u de brochures van deze industriële CV ketels bekijken.

Uitstekende service

Na de aankoop van een industriële CV ketel kunt u blijven rekenen op een uitstekende service. Wij zijn namelijk in te schakelen voor onderhoud, reparaties en inspecties. Hiervoor hebben wij bekwame vaklui in dienst. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0412-64 69 15.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht