Milieubewust

Jaren ervaring en kennis

Oog voor de toekomst

Heetwaterketel

Voor een kwalitatieve heetwaterketel bent u bij Novum aan het juiste adres. Wij zijn, als trendsetter op het gebied van warmteopwekking, voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe ketels en het verbeteren van ons huidige aanbod aan producten. Daarbij houden wij te allen tijde rekening met de hoge eisen op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu.

Waarom kiezen voor een heetwaterketel?

Een heetwaterketel is in sommige gevallen praktisch of zelfs noodzakelijk. Dit type ketel wordt vooral gebruikt wanneer ketels die werken op stoom of thermische olie niet in aanmerking komen. Het gaat dan om bedrijfsprocessen en verwarmingstoepassingen die een aanvoertemperatuur van boven de 120 °C. De heetwaterketel van Novum, de Novumax HW, kan heet water tot 180 °C produceren. De ketel is leverbaar in een range tussen 100 en 4.000 kW en is zeer compact gebouwd. Het is, op aanvraag, ook mogelijk een heetwaterketel met een groter vermogen te bestellen.

Afgeronde projecten

Wij hebben al veel complete installaties ontworpen, geplaatst en aangesloten. Wij hebben voldoende kennis en ervaring in huis om ook voor u een heetwaterketel te produceren en te installeren. Als u meer wilt weten over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen via 0412-64 69 15.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht