Milieubewust

Jaren ervaring en kennis

Oog voor de toekomst

Fabrikant stoomketel

Bent u op zoek naar een fabrikant die voor u een stoomketel kan ontwerpen, produceren en installeren? Dan bent u bij Novum aan het juiste adres. Wij zijn ervaringsdeskundige als het gaat om warmteopwekking en doen er alles aan om de technieken hiervoor te laten evolueren. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van ons aanbod stoomketels.

De fabrikant biedt meerdere ketels: welke stoomketel kiest u?

Novum levert twee soorten stoomketels. Zo kunt u bij ons als fabrikant een lagedruk of hogedruk stoomketel aanschaffen. Maar wat is het verschil? Een lagedruk stoomketel heeft een maximale werkdruk die lager light dan 0,5 bar, wat inhoudt dat de ketel is voorzien van veiligheidstoestellen welke zijn afgesteld op 0,5 bar. Bij een hogedruk stoomketel ligt de druk juist hoger. Beide stoomketels hebben grotendeels dezelfde voordelen:

  • Een NOx-emissie;
  • Goede inspecteerbaarheid;
  • Degelijke bouwwijze.

We produceren verschillende soorten hogedruk en lagedruk stoomketels. Zo kunt u kiezen voor de Novumax LD of de Novumax LD-HR als u een lagedruk stoomketel zoekt en de Novumax HD, Novumax HDE (welke is voorzien van een voedingwater-voorverwarmer) of de Novutherm HD-D.

Bekwame en opgeleide vakmannen

Wij zijn naast fabrikant ook uw partner voor onderhoud aan uw stoomketel. Wij maken graag afspraken met u voor periodiek onderhoud, zodat u er zeker van bent dat de stoomketel goed blijft functioneren. Daarvoor hebben wij zeer bekwame en goed opgeleide vakmannen in dienst. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0412-64 69 15.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht