Milieubewust

Jaren ervaring en kennis

Oog voor de toekomst

Fabrikant CV ketel

Novum is fabrikant van diverse ketels, waaronder een industriële CV ketel. Wij zijn trendsetter op het gebied van warmteopwekking. Daarom ontwikkelen wij voortdurend nieuwe ketels, gebaseerd op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe. Wij houden gedurende de productie voortdurend rekening met de hoge Nederlandse eisen op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu.

Fabrikant Novum levert CV ketel van hoogstaande kwaliteit

Als deskundige fabrikant met jaren ervaring en veel kennis kunnen wij u een CV ketel leveren die aan werkelijk al uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit drie soorten CV ketels:

  • De Novumax PM-HR (HR107): dit is een moderne prémix HR ketel met een vermogensrange van 575 tot 2250 kW. De CV ketel is klein en compact, maar heeft desondanks een hoog rendement. Dit model CV ketel kan worden gestapeld.
  • De Novumax LN (HR103): deze HR ketel kan worden geleverd van 325 tot 10.000 kW. De NOx-emissie is extreem laag dankzij de zeer lage vuurhaard belasting en het 1-treks principe. Er kunnen hoge rendementen worden bereikt en er kan met lage watertemperaturen worden gestookt.
  • De Novumax H2R (HR107): dit is een HR ketel met een vermogensrange van 375 tot 6.000 kW. De CV ketel beschikt over een doorgaande vuurhaard en een roestvrijstalen V.O., wat bijdraagt aan een zeer laag NOx-emissie.

Onderhoud van een CV ketel

Wij zijn niet alleen fabrikant van CV ketels, maar kunnen ook uw CV ketel onderhouden, inspecteren en repareren. Onze monteurs zijn zeer ervaren op het gebied van ketel- en brandertechniek en zijn dan ook in staat u goed van dienst te zijn. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u bellen naar 0412-64 69 15.

Neem contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht